Επιχείρηση σκούπα για εκδιδόμενες στην Γιαννιτσών



ΛΥΣΤΕ blog ➤Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών για τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και ειδικότερα δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων ΔΙ.ΑΣ. καθώς επίσης και  αστυνομικοί του Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας 35 εκδιδόμενα άτομα και ειδικότερα 32 γυναίκες, εκ των οποίων 11 Ελληνίδες και 21 αλλοδαπές και 3 Έλληνες.

Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα επ΄αμοιβή πρόσωπα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τρεις εκ των αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών στερούνταν άδειας παραμονής.

Οι ειδικές αυτές δράσεις πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της γενικότερης εγκληματικότητας και ειδικότερα την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, προς εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Η αστυνομία σημειώνει ότι οι στοχευμένοι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και εφαρμόζεται κάθε νόμιμη διαδικασία σε βάρος των παραβατών.

Πηγή ➤ palo

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου