Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο εργάτης με εγκαύματα



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 08.00 στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. Θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 55 ετών, ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση της περιοχής.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 55χρονος εκτελούσε εργασίες και έπεσε πάνω στην καυτή άσφαλτο.

Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με εγκαύματα στο θώρακα, τα χέρια και το πρόσωπο, τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες προκλήθηκαν από υγρή άσφαλτο.

Η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του παραμένει άγνωστη. Το συγκεκριμένο εργατικό ατύχημα είναι το 11ο από την αρχή του χρόνου στο Ηράκλειο, γεγονός που ανησυχεί έντονα τους συνδικαλιστές του εργατικού κέντρου.


Πηγή ➤ zougla

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου