Σύλληψη για καλλιέργεια χασίς στην Νάουσα.



Χθές την 30-05-2013 μετά από κατάλληλη άξιοποίηση πληροφοριών,συνελήφθη  απο την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Νάουσας ημεδαπός 49 ετών, κάτοικος Νάουσας για καλλιέργεια 11 δενδρυλίων ινδικής κάνναβης.

Στην οικία του μετά απο έρευνα που έκαναν οι Αστυνομικοί,παρουσία Κου Εισαγγελέα ανευρέθηκε και η ποσοτητα των 6,2 γραμμ. ακατέργαστης Ινδικής Κάνναβης.

Ο ανωτέρω σήμερα το πρωί με την σχηματισθείσα δικογραφία εις βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον  κ.Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Νάουσας.

Πηγή ➤ http://elas-lyste.blogspot.gr/

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου