ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ...ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ...



Είναι η...τουριστική προεδρική φρουρά των Σκοπίων.

Είναι κατά κάποιο τρόπο όπως η δική μας  "Προεδρική φρουρά", που έβαλε ο Γκρούεφσκι από σήμερα, στα "μνημεία" των Σκοπίων.

Τα δύστυχα αυτά παιδιά ... με τις κιτς ...Ρωμαιομακεδονικές (;) στολές , περιφέρονται όλη μέρα στα μνημεία της Πλατείας των Σκοπίων, όπως οι δικοί μας Εύζωνες, στέκουν μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Πηγή ➤agioritikovima.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ......ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΓΙΑ ΜΠΑΦΛΕΣ .......ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ .........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΙΩΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρεεεεε αυτοί είναι πραγματικά ηλίθιοι !!! Οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους!!! αχαχαχαχαχαχα !!!λιωνωωωωωωωωωωωωωωω.... αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή