Ποπαρα: Δεν ειναι αναγκη να ξερουν οι ειλωτες τι παιρνουμε εμεις οι δημοσιοι



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πόπη Τσαπανίδου : "Είναι απαράδεκτο να βγαίνει στη δημοσιότητα η μισθοδοσία των Δ.Υ. γιατί στρέφεται ο ιδιωτικός τομέας κατά του δημοσίου".

Τα λέει αυτά στον Κικίλια της ΝΔ, ο οποίος συμφωνεί!

Να μην μάθουμε δηλαδή ότι οι υπαλληλοι του ΟΣΕ είχαν μέσο όρο μισθό 3,500 ευρώ. Να μην μάθουμε ότι στην Λάρκο στην ΕΥΔΑΠ παίρνανε επιδόματα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Να μην μάθουμε ότι η Πόπη πήρε μισό εκατομμύριο σε 2 χρόνια απο την ΕΡΤ.

Να μην μάθουμε πόσο κόστισε το κράτος που χρεοκόπησε και απειλεί να μας πάρει τα σπίτια και τα σώβρακα για να συνεχίσει να παρασιτεί η ΕΡΤ και τα υπόλοιπα σοβιέτ.

Χωρίς ντροπή ανερυθρίαστα τα λέει αυτά σε εκπρόσωπο δήθεν φιλελεύθερου κόμματος και αυτός συμφωνεί!

C.N.
facebook.com

Πηγή ➤ dexiextrem.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :