Σαλμονέλα σε προϊόν της Lidl



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Το μικρόβιο της Σαλμονέλας εντοπίστηκε σε δείγματα του προϊόντος "Turkey & Bay Corn Skewers", μετά από αυτοελέγχους που διενήργησε η εταιρεία LIDL.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες ενημερώθηκαν από την εταιρεία ότι το προϊόν φέρει την εμπορική επωνυμία "Glenfell" και διατίθεται σε χάρτινες συσκευασίες των 500g, με αριθμό παρτίδας CH 26896 και ένδειξη για ανάλωση μέχρι 23/3/2014. Παραγωγός του προϊόντος είναι η εταιρεία Heidemark Mästerkreis GmbH / Co.KG. Γερμανίας.

Σε όλα τα συγκεκριμένα καταστήματα τροφίμων της εταιρείας, καθώς και στην ιστοσελίδα της, έχουν ήδη αναρτηθεί ανακοινώσεις για την ενημέρωση των πελατών, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, οδηγίες αντιμετώπισης του προβλήματος και ενημερώνοντας τους να επιστρέψουν το προϊόν στους χώρους από τους οποίους το έχουν προμηθευτεί.

Πηγή ➤ sigmalive.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Εχει φαει αρκετα προστιμα το γερμανικο market αλλα δεν ιδρωνει το αυτι τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που ψωνιζουν απ τα Λιντλ για πιο φθηνα!Οτι πληρωνεις παιρνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή