Χειροπέδες σε τρεις "ποντικούς" στη Γουμένισσα - Ανάμεσα τους και ένας 14χρονος...


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας με την συνδρομή αστυνομικών...

του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, τρεις ημεδαποί 27, 21 και 14 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, στη Γουμένισσα Κιλκίς, σήμερα το μεσημέρι, οι προαναφερόμενοι, εισήλθαν στο ποιμνιοστάσιο 42χρονου ημεδαπού και  αφαίρεσαν 3 μεγάλες πόρτες αλουμινίου και διάφορα είδη οικοσκευής συνολικής αξίας 300 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 27χρονου.

Κατά την αποχώρησή τους όμως, έγιναν αντιληπτοί από άλλον κτηνοτρόφο κι αφού εντοπίστηκαν συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό  Τμήμα Γουμένισσας Κιλκίς.

Οι συλληφθείς θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Πηγή ➤ thestival.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου