ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 140 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΠΑ



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι έμποροι ναρκωτικών δεν σταματάνε τις προσπάθειες εισαγωγής ουσιών στην Ελλάδα, ακόμη και όταν όλοι οι αστυνομικοί στην Θεσπρωτία βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τον εντοπισμό του Ίλιρ Κούπ, δεύτερο δραπέτη των Τρικάλων και συνεργό του νεκρού δολοφόνου Κόλα.

Σήμερα το μεσημέρι, στο χωριό Νεραΐδα Θεσπρωτίας, 30χρονος Ελληνοαιγύπτιος, αφού φόρτωσε κιλά χασίς από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, προσπάθησε να τα προωθήσει προς το εσωτερικό της χώρας.Βλέποντας όμως τα μπλόκα της Αστυνομίας στο σημείο, φοβήθηκε και εγκατέλειψε το ΙΧ και τα ναρκωτικά, και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Σύμφωνα με το epirusgate, oι έμπειροι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε λίγα λεπτά και να τον συλλάβουν.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ποσότητα των ναρκωτικών ξεπερνάει τα 140 κιλά χασίς.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου