ΛΕΜΕΣΟΣ: ΣΟΚ: Βίασαν, κτύπησαν και έριξαν στην άκρη του δρόμου 37χρονη μητέρα!


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε ημικωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 37χρονη από την Πολωνία, η οποία έπεσε θύμα άγριου βιασμού και ξυλοδαρμού από αγνώστους, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, η 37χρονη από την Πολωνία, η οποία διαμένει μόνιμα στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια, με το σύζυγο και τα δυο ανήλικα παιδιά τους, εντοπίστηκε ημίγυμνη στην άκρη του δρόμου, λίγο μετά τις 6 το πρωί, από πολίτη, μεταξύ των χωριών Φασούλας και Αψιού.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διαπίστωσε πως το θύμα υπέστη βιασμό και κακοποίηση σε διάφορα μέρη του σώματος της, ενώ από τα κτυπήματα είχε υποστεί κάταγμα γνάθου και πλευρών.


Η 37χρονη δεν βρίσκεται σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς ανακριτές, οι οποίοι εξετάζουν τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, ενώ έχουν καλέσει για ανάκριση πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Πηγή ➤ onlycy.com

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου