"Σήκωναν" με φορτηγό


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, η απόπειρα κλοπής από συνεργείο αυτοκινήτων 42χρονου στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστες είναι ένας 42χρονος  ρομά ένας ακόμη άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του, οι οποίοι μετέβησαν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο συνεργείο και φόρτωσαν σε αυτό με σκοπό να τα αφαιρέσουν, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και συγκεκριμένα:

    τέσσερις (4) κινητήρες αυτοκινήτου,
    έναν (1) οπίσθιο άξονα,
    δύο (2) γέφυρες(οπίσθια και εμπρόσθια) ,
    τρία (3) ψυγεία νερού,
    ένα (1) ρεζερβουάρ,
    ένα (1) διαφορικό οπίσθιο,
    ένα (1) ακροαξόνιο εμπρόσθιο,
    μία (1) οπίσθια κιθάρα,
    ένα (1) κάρτερ μηχανής,
    μία (1) εξάτμιση,
    τέσσερα (4) αμορτισέρ,
    μία (1) ποδιά μηχανής,
    δύο (2) ψαλίδια και
    μία (1) μπουκάλα κομπλέ.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα οι δράστες στη θέα τους να διαφύγουν, εγκαταλείποντας στο σημείο το φορτηγό έμφορτο με τα κλοπιμαία.
Το όχημα κατασχέθηκε, όπως και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του συνεργείου
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου