ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ “ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ”.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ακάλυπτος” ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για τον συνεργάτη(οδηγό) του Γκολέμη Τριαντάφυλλο που πιάστηκε επ’αυτοφώρω να παίρνει χρήματα από Μπαγκλαντεζιανό-1500 ευρώ- ώστε να του βγάλει χαρτιά παραμονής στη χώρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες συχνά-πυκνά ο Νίκος Νικολόπουλος χρησιμοποιούσε ως οδηγό τον συγκεκριμένο “κύριο” και του είχε εξασφαλίσει μάλιστα κάρτα εισόδου ως συνεργάτη του στη Βουλή! Ο Τριαντάφυλλος Γκολέμης σε λίγο οδηγείται στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απάτης εις βάρος αλλοδαπών.
karta-eisodou-nikolopoulos-makeleio

Άρα η σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος μάλλον απευθύνεται σε…ιθαγενείς:
«Το εν λόγω άτομο, όπως και εκατοντάδες ακόμα πολίτες, είχε προσέλθει στα γραφεία του κόμματος επιθυμώντας να προσφέρει υπηρεσίες ως απλός εθελοντής, εκτελώντας κατά διαστήματα κάποιες εξωτερικές εργασίες καθημερινότητας, αλλά και άλλες δράσεις στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα».


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου