Σέρρες: Τη χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι για να τη ληστέψει ...

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η 57χρονη διεκομίσθη στο τοπικό κέντρο υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών

Συνελήφθη χθες στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ένας 19χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος στην προσπάθειά του να ληστέψει μια 57χρονη τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα γυάλινο μπουκάλι.

Ειδικότερα, στο Σιδηρόκαστρο, ο 19χρονος εισήλθε στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της 57χρονης και της επιτέθηκε, με σκοπό να της αφαιρέσει τις εισπράξεις της ημέρας. Έγινε όμως αντιληπτός από περίοικους και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα πλησίον του ποταμού Κρουσοβίτη και συνελήφθη. Η 57χρονη διεκομίσθη στο τοπικό κέντρο υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή ➤ voria

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου