Οικογενειακή υπόθεση, οι κλοπές - Αδέλφια για αποφυγή ...


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθησαν στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας , δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών αντίστοιχα, αδέλφια μεταξύ τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία από εργοτάξιο που βρίσκεται στην ανωτέρω περιοχή.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 02:00΄ τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βασιλικού – Φύλλων Ευβοίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν:

    Δύο (2) τριφασικά μοτέρ, βάρους (150) κιλών το καθένα,
    ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας (8) εκατοστών και μία (1) πένσα,
    μία (1) κουκούλα τύπου full - face , ένα (1) γάντι και ένας (1) φακός,
    μία (1) σιδερένια βέργα μήκους (60) εκατοστών και ένα τμήμα σπάγκου μήκους (5) μέτρων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, τα δύο τριφασικά μοτέρ, παραβιάζοντας συρμάτινη περίφραξη, από εργοτάξιο που βρίσκεται στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του εργοταξίου.

Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου