ΠΑΤΡΑ - ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ: Έστειλαν εξώδικο... σε ζευγάρι που έκανε έρωτα!



Δήλωσαν ενοχλημένοι από τους θορύβους και κατέφυγαν σε δικηγόρο
Δεν άντεξαν άλλο οι ένοικοι από τα κρατς-κρουτς του κρεβατιού, κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων του ζευγαριού από το πάνω διαμέρισμα και προσέφυγαν σε δικηγόρο για να στείλουν... εξώδικο!

Το περιστατικό αφορά πολυκατοικία επί της οδού Κανακάρη (κοντά στην οδό Παπαφλέσσα) και είναι χαρακτηριστικό πως το όλο θέμα απασχολεί σχεδόν το σύνολο των κατοίκων, μιας και η νυχτερινή ηχορύπανση ταλαιπωρεί πολύ κόσμο! Το ζευγάρι είναι ηλικίας άνω των 50 και δεν είναι ότι ο άνδρας και η γυναίκα βγάζουν ξεσηκωτικές ερωτικές κραυγές μην αφήνοντας τους γείτονες να κλείσουν μάτι.

Απλώς, το πρόβλημα ξεκινά από την κακή - προφανώς - κατάσταση του κρεβατιού τους. Φαίνεται πώς δεν έχει αντέξει στα καθημερινά τραντάγματα, με αποτέλεσμα εδώ και μερικές μέρες να... τρίζει σε υπερβολικό βαθμό, ακόμα και με την παραμικρή κίνηση!

Ο θόρυβος που προκαλείται, όπως περιγράφουν οι ένοικοι, είναι απίστευτα δυνατός και διαταράσσει τη νυχτερινή ηρεμία σε πολύ μεγάλη απόσταση! Παρά το γεγονός αυτό, το ζευγάρι εξακολουθεί να απολαμβάνει τις ιδιαίτερες στιγμές του πάνω στο προβληματικό κρεβάτι αδιαφορώντας για το αν οι υπόλοιποι γείτονες πετάγονται από τα κρεβάτια τους και περιμένουν... την κορύφωση του ζεύγους για να ξαναπέσουν για ύπνο.

Ταυτόχρονα, οι ενοχλητικοί γείτονες δεν έδειξαν να πτοούνται ούτε από τις απευθείας διαμαρτυρίες γειτόνων τους, οι οποίοι τους παρακάλεσαν να προσέχουν και να μην κάνουν θόρυβο, αλλά ούτε και από τα απανωτά χτυπήματα στους τοίχους του σπιτιού τους από τους ενοίκους των όμορων διαμερισμάτων.

Έτσι αποφάσισαν να απευθυνθούν σε δικηγόρο και να του αναθέσουν να συντάξουν εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία σε πρώτη φάση, προειδοποιώντας πως έπεται και ένδικη συνέχεια σε περίπτωση που δεν κατανοήσουν το πρόβλημα που προκαλούν και δεν αλλάξουν συμπεριφορά. Με άλλα λόγια, εάν σε μερικές ημέρες δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση οι ένοικοι της πολυκατοικίας δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε υποβολή μηνύσων καλώντας επί τόπου τις αστυνομικές αρχές!

Γέμισαν την πολυκατοικία με σημειώματα!
Κάποιοι μάλιστα από τους κατοίκους των διαμερισμάτων έχουν αντιμετωπίσει με χιούμορ το όλο θέμα. Οι περισσότεροι, έχοντας απηυδήσει από την κατάσταση δεν δίστασαν να μπουν στη διαδικασία σύνταξης σημειωμάτων προς το ζευγάρι.

Έφτιαχναν ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία έγραφαν πειράγματα με αρκετή δόση χιούμορ και τα πετούσαν κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος του ζευγαριού!

Άλλοι προτίμησαν να κάνουν το ίδιο αλλά... κοινόχρηστα. Φτιάχνοντας δηλαδή ανάλογα σημειώματα τα οποία κολλούσαν στον καθρέπτη του ασανσέρ ή στα κουτάκια της αλληλογραφίας στην είσοδο της πολυκατοικίας. Παρά όμως όλα αυτά, το τρίξιμο του κρεβατιού καλά κρατούσε...!


Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου