Δούλευε χωρίς άδεια έντεκα χρόνια!....


Η υποκρισία για άλλη μια φορά στο απόγειο της σχετικά με τους ελέγχους σε καταστήματα διασκέδασης, εστιατόρια, καφε-μπαρ κλπ στην Κασσάνδρεια, με τους επαγγελματίες να γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων  τους τους νόμους και να ανοιγοκλείνουν όποτε γουστάρουν.

Η υποκρισία έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο και παρόλα αυτά εμφανιζόμαστε και έκπληκτοι!

Στο Αγρίνιο, θα μπορούσαν να γραφούν αρκετές τραγελαφικές ιστορίες με πρωταγωνιστές επαγγελματίες του χώρου από τη μια και υπαλλήλους ελεγκτικών υπηρεσιών από την άλλη. Όχι ότι αυτό χαρακτηρίζει όλον τον κλάδο, αλλά υπήρχαν και περιπτώσεις που «έβγαζαν» αλλά και «βγάζουν μάτι» .

Ας πούμε μια περίπτωση επαγγελματία που κομπορρημονούσε κιόλας, πως το μαγαζί του, σε κεντρική πιάτσα του Αγρινίου, δούλευε χωρίς άδεια επί έντεκα χρόνια, χωρίς κάνεις να έχει βρεθεί να του βάλει λουκέτο.

Είναι μια από τις απίστευτες περιπτώσεις που όχι μόνον οι αρμόδιοι αλλά και η ίδια η κοινωνία, έδειχναν μια ανεξήγητη ανοχή. Άραγε τώρα έχει αλλάξει τίποτε; Τους νόμους τους καθορίζει το κράτος, ή η νύχτα και ο κάθε… Κιάμος; Η όλη κατάσταση απλά επιβεβαιώνει πως δύσκολα κάτι θα λειτουργήσει σωστά σε αυτόν τον τόπο…

Σφύριξα κι έληξες…

Πηγή ➤ agriniopress

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου