ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ 4 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ 13ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τεσσάρων μαθητών, ηλικίας από 14 μέχρι 17 ετών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι στην υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς μαθήτριας 13 χρόνων η οποία εκμυστηρεύτηκε σε καθηγητριά της, τα όσα της συνέβησαν.

Η καθηγήτρια κατήγγειλε το βιασμό της μαθήτριάς της στην αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης.Για την υπόθεση είχε επίσης συλληφθεί και ανακριθεί ένας 13χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το alithia.com.cy. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και του λεπτού χειρισμού της από τους αστυνομικούς ανακριτές, η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπου οι μαθητές παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, ωστόσο υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε με τη θέληση της.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου