ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 44ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Πέρασε μια σακούλα σούπερ-μάρκετ στο κεφάλι του και την τύλιξε γύρω από το λαιμό του μέχρι που πλέον σταμάτησε να αναπνέει.Ο λόγος για έναν 44χρονο άνδρα, ο οποίος βρήκε αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.
Όπως αναφέρουν πηγές του patrastimes, χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει η αστυνομία την πόρτα και να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες από το οικείο και φιλικό περιβάλλον του άνδρα, πρόσφατα είχε χάσει και τους δύο του γονείς, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου