80χρονος πιάστηκε «στα πράσα» με την υπηρέτριά του...



Μία εικόνα χίλιες λέξεις! Και την περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού

80χρονος Πατρινός αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει ήδη θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!

Πάντως ο ίδιος, όχι μόνο αδιαφορεί για τα ...πικάντικα σχόλια που πλέον κάνουν το γύρο της συνοικίας, αλλά μοιάζει να τα προκαλεί κιόλας, αφού δεν διστάζει να κάνει έρωτα με ανοικτά τα παράθυρα και μπροστά στα μάτια των αποσβολωμένων γειτόνων!

Σύμφωνα με το dete, ο 80χρονος διαμένει μόνος.
Και ενώ η καθημερινότητά του, δεν απέχει και πολύ από αυτή όλων των υπολοίπων μοναχικών ηλικιωμένων ανθρώπων, τα πράγματα αλλάζουν κάθε Κυριακή: Ο ίδιος, από συνηθισμένος παππούς, μεταμορφώνεται σε βιονικό επιβήτορα, που σπάει τα ...κοντέρ!

Την ίδια μέρα, που οι πολλοί συνομήλικοι του μετά τον εκκλησιασμό τους, «σκοτώνουν» την ώρα τους στα καφενεία της πόλης, παίζοντας πρέφα και απολαμβάνοντας το τσάι τους, ο ίδιος αναλαμβάνει ...δράση:

Είναι η ημέρα, που η 50άρα υπηρέτρια, πηγαίνει στην οικία του, για να μαγειρέψει και να νοικοκυρέψει το διαμέρισμα. Μόνο που η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός, είναι τόσο ...ευσυνείδητη, που φροντίζει να δείχνει και με άλλους τρόπους την αφοσίωσή της στον γηραιό εργοδότη της!
Σκανδαλίζει τους γείτονες!

Πηγή ➤ lagoniko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Παιδιά, αυτό είναι προχριστιανικό..... έπαιζε μήνες πριν. Από την κατάψυξη το βγάλατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά ρε παιδιά δεν το μάθατε έχει πεθάνει αυτός εδώ και τρεις μήνες και κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή