Τώρα: Πανικός στην πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ντίσελντορφ στο Ελευθέριος Βενιζέλος...


Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 8.40. Κατά την διάρκεια παραλαβής των εισιτηρίων τους από τα γκισέ της Aegean οι επιβάτες ενημερώθηκαν για μια μικρή καθυστέρηση δέκα λεπτών,  λόγω τεχνικού προβλήματος σύμφωνα με τα όσα είπαν αποκλειστικά στο makeleio.gr…

Δέκα λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε η επιβίβαση τους, όμως το αεροπλάνο αν και ξεκίνησε την προσπάθεια απογείωσης τελικά δεν τα κατάφερε.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο ενώ αυτή τη στιγμή αλλάζουν αεροσκάφος για τη δική τους ασφάλεια.

Σύμφωνα τη  δημοσιογράφο του Μακελειό που βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να καλύψει την στρατιωτική παρέλαση,  επικράτησε για λίγο πανικός αφού κατά την διάρκεια της προσπάθειας της απογείωσης, οι επιβάτες αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ακόμα και τώρα στον διάδρομο του αεροδρομίου υπάρχουν αρκετοί που έχουν τρομοκρατηθεί από την πρωινή αυτή σοκαριστική εμπειρία, η οποία ωστόσο είχε αίσιο τέλος. Ταυτόχρονα όμως επικρατεί και μεγάλος εκνευρισμός, καθώς οι επιβάτες καταγγέλλουν πως ενώ η εταιρεία γνώριζε το τεχνικό πρόβλημα παρόλα αυτά προσπάθησε να τους επιβιβάσει στο χαλασμένο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να προκληθεί όλη αυτή η ταλαιπωρία.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου