Πως φαίνεται να κυλάει ο καιρός ως τις 20 Νοεμβρίου ???


Αρκετά φθινοπωρινό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού στην χώρα μας ως και τις 20 Νοεμβρίου, με βροχές, λίγα χιόνια στα βουνά της βόρειας και κεντρικής χώρας, αλλά και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασίας. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, θα είναι οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες και οι πιο πολλές βροχές καθώς και τα χιόνια στα βουνά.

Πιο αναλυτικά :

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία ως και τις 10 Νοεμβρίου, με τον καιρό να είναι πολύ καλός σε όλη την χώρα μας.

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τις 11 ως και τις 14 Νοεμβρίου. Βροχές αναμένεται να σημειωθούν στην δυτική, κεντρική, βόρεια και νότια Ελλάδα στις 11 και 12 Νοεμβρίου, ενώ χιονοπτώσεις θα πέσουν στα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, πάνω από τα 1700-1800 μέτρα περίπου. Στις 13 και 14 Νοεμβρίου, βροχές θα σημειώνονται κυρίως στην δυτική και νότια Ελλάδα.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας φαίνεται να υπάρχει μετά τις 15-16 Νοεμβρίου, ως και τις 19 Νοεμβρίου, με την ψύχρα ως και το κρύο να γίνεται αισθητό ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται μετά τις 20 Νοεμβρίου περίπου. Στις 14-16 Νοεμβρίου, βροχές προβλέπονται στην δυτική, βόρεια και κεντρική κυρίως Ελλάδα. Χιονοπτώσεις φαίνεται να σημειώνονται σε όλα τα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ακόμα και πάνω από τα 1200-1400 μέτρα υψόμετρο. Καλός καιρός θα επικρατήσει ως και τις 19-20 Νοεμβρίου.

Μετά τις 20-21 Νοεμβρίου φαίνεται να ξαναχαλάει ο καιρός σε όλη την χώρα μας, ωστόσο ω τότε έχουμε ακόμα καιρό για να αναλύσουμε και άλλο τα προγνωστικά μας στοιχεία. Σε περίπτωση που αλλάξει το οτιδήποτε στα προγνωστικά μας στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε με ανανεωμένο άρθρο μας.

Πηγή ➤ http://greek-weather.org

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου