Κομοτηνή: Αλλες δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή...


Δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 24χρονου και ενός 39χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Κομοτηνής.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν την ώρα που κινούνταν με Ι.Χ αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κομοτηνή, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.016 γραμμαρίων, πέντε αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη, δύο σιδερογροθιές, μία διόπτρα όπλου, ένα γκλοπ, ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών, το ποσό των 185 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, στην οικία του 39χρονου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες, ένα περίστροφο, 53 κυνηγετικά φυσίγγια, δύο σπαθιά, πέντε μαχαίρια και ένα γκλοπ.

Κατασχέθηκαν ακόμη ένα κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 80,6 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη βάρους 40 γραμμαρίων, μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, τρεις πίπες καπνίσματος και το ποσό των 1.375 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.


Πηγή ➤ naftemporiki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου