Ατυχος ο τραπεζικός που διατηρούσε σχέση με την οικιακή βοηθό - της είχε δωρίσει και ακίνητο αλλά...


...τον ανακάλυψε η σύζυγος

«Μαύρα» Χριστούγεννα θα κάνει 63χρονος αρκετά γνωστός Πατρινός λόγω της υψηλής θέσης που κατείχε σε υποκατάστημα τράπεζας πριν τη συνταξιοδότησή του. Και όλα αυτά επειδή η σύζυγός του τον έπιασε επ' αυτοφώρω με την... οικιακή βοηθό με την οποία όπως αποκαλύφθηκε διατηρούσε παράνομη σχέση επί τέσσερα χρόνια, ενώ δεν είχε διστάσει να της γράψει και ένα ακίνητό του!

Μάλιστα φαίνεται ότι η εν λόγω κυρία είναι... επαγγελματίας του είδους, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται η αιτία διάλυσης μιας οικογένειας, καθώς ανάλογη ιστορία έχει κι άλλη στο ενεργητικό της! Η συγκεκριμένη πάντως ιστορία ξεκίνησε κάπου το 2009 όταν ο ο συνταξιούχος τραπεζικός αποφάσισε να ξεκουράσει όσο γινόταν περισσότερο τη γυναίκα του από τις υποχρεώσεις του σπιτιού.

Τα δύο παιδιά τους είχαν ήδη μεγαλώσει και ζούσαν μόνα τους και κατά συνέπεια σκέφτηκε ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να ζήσουν ως ζευγάρι στιγμές που λόγω υποχρεώσεων είχαν χάσει. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως υπολογιζόταν. Τουλάχιστον για την σύζυγο. Καθώς από τότε που εμφανίστηκε η γύρω στα 50 οικιακή βοηθός, διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, άλλαξαν τα πάντα ριζικά.

Ο συνταξιούχος άρχισε να περνά πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και να παροτρύνει τη γυναίκα του να πηγαίνει εκδρομές με φίλες της και όχι μαζί του. Μέχρι που η σύζυγος αντελήφθη ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο και επέμεινε στο να διακοπεί η συνεργασία με την οικιακή βοηθό. Αλλά πού να φανταζόταν πως η παράνομη σχέση είχε ήδη ξεκινήσει και δεν θα σταματούσε έστω και με αυτό. Όπως πράγματι έγινε. Έδιωξαν την οικιακή βοηθό, αλλά από τότε ο σύζυγος εξαφανιζόταν όλο και περισσότερο από το σπίτι. Και προ μηνών η σύζυγος απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ντετέκτιβ και έπιασε τον άνδρα της στα πράσα!

Φοβούνται το σκάνδαλο!
Ο 63χρονος είχε νοικιάσει δυάρι στο οποίο στέγαζαν μαζί με την 50χρονη τον έρωτά τους. Δεν υπολόγιζε όμως στο ότι κάποτε θα «έμπαιναν» ψύλλοι στα αυτιά της γυναίκας του η οποία θα ξεκινούσε την έρευνα. Η οποία κατέληξε στην αποκάλυψη του διαμερίσματος και των κρυφών ερωτικών ραντεβού του άνδρα της και της πρώην βοηθού της. Αλλά και σε μία ακόμα, περισσότερο ανησυχητική.

Ότι ο σύζυγός της είχε γράψει και στο όνομα της οικιακής βοηθού ένα μικρό διαμέρισμα που του ανήκει, στην Αθήνα! Η σύζυγος βέβαια τον έδιωξε από το σπίτι όντας αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο. Βέβαια σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται και τα παιδιά της και κάποιοι συγγενείς που προσπαθούν μάταια να σταματήσουν τη διαδικασία προκειμένου να αποφευχθεί το σκάνδαλο που αναμένεται να ξεσπάσει...


Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου