ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.



ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ....

ΣΤΙΣ 12/01/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 07.30 μ.μ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΗΜΑ,ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ''ΠΑΙΔΩΝ'' ,ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ(ΑΛΑΡΜ-ΚΟΡΝΑ).....

ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΖΗΤΑ''...ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ..

ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ... ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ...ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ.
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...

ΑΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ,
 
ΤΟΝ
ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ Κ..........ΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ,
ΤΟΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΟ Π.......ΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ,
ΤΟΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΟ Α........ΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ''ΖΗΤΑ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ....
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ  "ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"
 
Πηγή ➤ elas-lyste

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Τα παιδιά τα δικά μας είναι όλα φιλότιμα και με ψυχή...Τα διάφορα....έκτροπα γίνονται από "ξένους" που δυστυχώς έχουν τοποθετηθεί μέσα στο σώμα....
    Αγγέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή