Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ: Ο Τσερλεντάκης, ο Δένδιας, ο Μάρκου, η αναδιάρθρωση και πολύ ... παρασκήνιο



ΛΥΣΤΕ blog ➤Οι προαγωγές στην ελληνική αστυνομία υπήρξαν ανέκαθεν απότοκο προϊόν αξιοσύνης και ικανότητας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται κατά πως φαίνεται η αναβάθμιση στο βαθμό του υποστράτηγου του διευθυντή του αεροδρομίου κ. Γιώργου Τσερλεντάκη, ο οποίος υπήρξε ο ...

κύριος επί των τιμών κάθε φορά που ο Δένδιας πήγαινε στο "Ελ. Βενιζέλος" για να ταξιδέψει.

Μάλιστα, ο υπουργός, αυθεντικός κφραστής και τιμητής τη αξιοκρατίας, είχε υποσχεθεί στον αξιωματικό αυτόν ότι θα τον κάνει στρατηγό. Και το έκανε ανταποδίδοντας τα επίχειρα... Ο Δένδιας κέρδισε ένα φίλο και ... χάνει τουλάχιστον ... 1.000!!!

Με την προαγωγή Τσερλεντάκη παρασύρθηκε στην αποστρατεία ο κ. Νίκος Μάρκου ( αλήθεια μπορεί η αστυνομία να μας πεί πόσα χρηματικά ποσά επενδύθηκαν στο συγκεκριμένο αξιωματικό σε πανάκριβες εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό; ) ενώ προήχθη και ο κ. Ηλίας Στεφανής της δυτικής Μακεδονίας.

Οι συγκεκριμένες αναπληρώσεις έγιναν προς αντικατάσταση των καρατομημένων Γιάννη Δικόπουλου και Απόστολου Κασκάνη, ενώ ο Δένδιας, θα ανακοινώσει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη τον ιδιοφυή "ανασχηματισμό" της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου η αστυνομία να οδεύσει με πλήρη σύνθεση στις κρίσεις την 1η Μαρτίου, καθώς η αντικατάταση των ταξίαρχων δεν είναι υποχρεωτική (contition sine qua non).

Τις αναδιαρθρώσεις ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ. ο Δένδιας σκόπευε να τις ανακοινώσει την περασμένη Πέμπτη, όμως θυμήθηκε ότι υπάρχει η σύνοδος των υπουργών στο Ζάππειο.

Την ίδια μέρα, την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να καταθέσει το αραβούργημα στην κυβερνητική επιτροπή ώστε να δρομολογηθεί η ψήφιση, προκειμένου οι κρίσεις να γίνουν με το νέο οργανόγραμμα.



bloko.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου