Καταδικάστηκε συνοριοφύλακας για κλοπή tablet από λαθρομετανάστη



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Eκτός σώματος τέθηκε ένας συνοριοφύλακας, ο οποίος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για κλοπή ενός tablet, το οποίο ανήκε σε λαθρομετανάστη. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε και το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή.



Το περιστατικό σημειώθηκε πριν δύο χρόνια στο Κέντρο Πρώτης Διαχείρισης λαθρομεταναστών στον Πόρο Φερών. Ο λαθρομετανάστης από το Ιράκ κατήγγειλε το περιστατικό και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Το tablet βρέθηκε και ο Ιρακινός αναγνώρισε τον συνοριοφύλακα, ο οποίος το είχε παραλάβει.

Ο συνοριοφύλακας, ο οποίος ήδη βρισκόταν σε πολύμηνη διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση τηςυπόθεσης, πλέον τέθηκε οριστικά εκτός σώματος.


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Κ καλα το ταμπλετ πως βρεθηκε πανω στον λαθρομεταναστη...αυτοι φαι ψωμι δεν εχουνε, αλλα εχουν ταμπλετ? Σαν να μην μας τα λενε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή