Σπίτι της φρίκης: Κοινωνική λειτουργός κρατούσε 14 παιδιά φυλακισμένα

Σπίτι της φρίκης: Κοινωνική λειτουργός κρατούσε 14 παιδιά φυλακισμένα

Η Πάμελα Γουντ είχε κάνει το σπίτι της μέρος φροντίδας για παιδιά, αλλά ο νόμος της επέτρεπε να έχει μέχρι 6. Εκείνη όμως βρέθηκε με 14 παιδιά.
Ένα από τα παιδιά πέθανε λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε κλεισμένα στο υπόγειο και σε προσβάσιμο σημείο είχε ένα όπλο και αλκοόλ.
Μαζί με τα 14 παιδιά ήταν και η 16χρονη κόρη της την οποία η αστυνομία βρήκε κρυμμένη και τρεμάμενη, ενώ ένα από τα παιδιά βρέθηκε ολομόναχο στο δρόμο να παίζει. Πλέον, η Γουν αντιμετωπίζει την κατηγορία της αμέλειας παιδιών και της παραβίασης της άδειας που της είχε δοθεί.
koinoniki-leitourgos-paidia-fulakismena1-570

KOΣΜΟΣ | Σπίτι της φρίκης: Κοινωνική λειτουργός κρατούσε 14 παιδιά φυλακισμένα
| αλκοόλ | αστυνομία | βία | παιδιά
Share on Google Plus

Xenofon.gr

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου