Προσλήψεις Οδηγών από την EPSO με μισθό 1850 ευρώ ....

 
Ενενήντα τρεις προσλήψεις συμβασιούχων Οδηγών θα κάνει για το 2014 η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού EPSO, με κριτήριο επιλογής τους την άδεια οδήγησης και τη γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας. Ο μισθός των συμβασιούχων οδηγών στην Ευρωπαική Ένωση ξεκινά από 1.850 ευρώ τον μήνα.
 
Μέσω του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με τους επιτυχόντες υποψηφίους, από την οποία θα προσλαμβάνονται συμβασιούχοι οδηγοί (Α/Γ) έως το 2017. Οι Οδηγοί θα εργάζονται κυρίως στις Βρυξέλλες, στο Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο, ενώ η κατανομή των θέσεων ανά υπηρεσία αφορά: 60 θέσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, 8 στο Ευρωκοινοβούλιο, 3 στο Ελεγκτικό Συνέδριο, 12 στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, 6 στο Συμβούλιο της ΕΕ, 2 στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης και 2 θέσεις στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.

Προϋποθέσεις συμμετοχής Τα προσόντα των υποψηφίων είναι τα ελάχιστα δυνατά, γεγονός που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ενδιαφερόμενων από όλα τα κράτη της ΕΕ. Κατ' αρχάς χρειάζεται το απολυτήριο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Β' (τουλάχιστον). Ο υποψήφιος, για να γίνει δεκτός στη διαδικασία επιλογής, θα πρέπει να διαθέτει επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 3 ετών ως οδηγός ή σε επάγγελμα που σχετίζεται με τις μεταφορές προσώπων και/ή αγαθών. Επίσης να διαθέτει ικανοποιητική γνώση (επίπεδο B23) της αγγλικής, γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας.
 
Στα καθήκοντα των Οδηγών περιλαμβάνονται: η μεταφορά προσωπικοτήτων, καθώς και μόνιμων ή άλλων υπαλλήλων των ευρωπαϊκών οργάνων, η μεταφορά επισκεπτών που ανήκουν στο διπλωματικό σώμα καθώς και εξεχουσών προσωπικοτήτων, η μεταφορά αγαθών/εγγράφων, αλληλογραφίας κ.ά., η διασφάλιση της καλής χρήσης του οχήματος, ιδίως στο επίπεδο της συντήρησης και των τεχνολογικών εργαλείων του. Οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη αλλά και από δοκιμασία ικανοτήτων για την αξιολόγηση των γνώσεων και της επάρκειάς τους όσον αφορά τη δεξιά οδήγηση. Η δοκιμή συνίσταται σε θεωρητική εξέταση και πολλές πρακτικές δοκιμές (έλεγχος της γνώσης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, εξέταση σε προσομοιωτή, εξέταση σε πίστα). Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Nivelles (40 χλμ. από τις Βρυξέλλες), ενώ η EPSO θα συμμετέχει στα έξοδα ταξιδιού.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ Οι υποψήφιοι θα πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά έως τις 23 Μαρτίου (στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών) ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στον δικτυακό τόπο της EPSO (http://europa.eu/epso/apply/jobs/index_en.htm)
 
ΠΗΓΗ:Εθνος Εργασία
 
Πηγή ➤www.dikaiologitika.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου