26χρονη υπάλληλος δημοσίου λήστευε συναδέλφους

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤Στη σύλληψη 26χρονης Ελληνίδα, υπαλλήλου υπηρεσίας τού νομού Θεσσαλονίκης, η οποία στο διάστημα Μαΐου-Ιουλίου 2013 πραγματοποίησε κλοπές χρηματικών ποσών και αντικειμένων εντός του χώρου εργασίας της, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, τον Μάιο του 2013, η 26χρονη είχε αφαιρέσει από την τσάντα ένα πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, ενώ τον ίδιο μήνα πήρε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ από τσαντάκι ημεδαπού.

Τον Ιούλιο αφαίρεσε από το γραφείο εργασίας έτερου υπαλλήλου της Υπηρεσίας ένα κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για «κλοπή».

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ nooz.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου