Τι μαγνητίζει τις γυναίκες στους άνδρες!

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Ερωτας και έλξη με την πρώτη ματιά γίνεται; Φυσικά, απαντούν οι επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν τα σημεία που μαγνητίζουν τις γυναίκες.

Οι ερευνητές του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου, με επικεφαλής το βιολόγο Μπράιαν Μάουτζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι την προσοχή των γυναικών τραβούν περισσότερο το ύψος και οι φαρδιές πλάτες ενός άνδρα, παρά το μέγεθος των... προσόντων τους!

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που ναι μεν είναι προικισμένοι, αλλά στην περίπτωση που είναι και ψηλοί, τόσο το καλύτερο, αφού κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ετσι οι γυναίκες φαίνεται να μαγνητίζονται από έναν σωματώδη άνδρα με φαρδιές πλάτες. Παρ' όλ' αυτά διάφορες μελέτες για τις γυναικείες προτιμήσεις σε σχέση με το μέγεθος των ανδρικών προσόντων έδειξαν μάλλον αντικρουόμενα αποτελέσματα, καθώς άλλες υποστηρίζουν ότι το μέγεθος μετράει και άλλες όχι.

Ωστόσο αυτή η νέα μελέτη φαίνεται ότι βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ψηλούς άνδρες με φαρδείς ώμους και λεπτή μέση, που έχουν επίσης σχετικά μεγάλα προσόντα.

Η ίδια έρευνα αποκάλυψε και ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο μέχρι τώρα δεν γνώριζαν οι επιστήμονες: το ρόλο που παίζει ο σωματότυπος των ίδιων των γυναικών στην επιλογή συντρόφων.

Και αυτό διότι απεδείχθη ότι οι ψηλότερες γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους ψηλούς άνδρες.


Πηγή ➤ enet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου