Συλλήψεις παράνομων μεταναστών σε Φλώρινα και Έβρο

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πέντε μη νόμιμους μετανάστες από την Αλβανία και το Κόσοβο μετέφερε αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Κατασχέθηκαν το όχημα του διακινητή, επτά κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Συνελήφθησαν επίσης χθες το απόγευμα, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 36 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους σύρους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, διότι κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς τρεις πλαστές άδειες παραμονής των ισπανικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων Έβρου.

Πηγή ➤ tro-ma-ktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου