ΠΑΤΡΑ: Νέες “νυχτερινές” διαρρήξεις στο Νεκροταφείο – Διέρρηξαν μέχρι και το οστεοφυλάκιο!!!

elas-lyste.blogspot.gr.jpg


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Άνευ προηγουμένου πράγματα συμβαίνουν στο Πρώτο Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας. Μία ακόμη διάρρηξη έγινε πρόσφατα αλλά αυτή τη φορά οι ιερόσυλοι δεν αρκέστηκαν να σπάσουν τον Ιερό Ναό Αγγέλων. Συνέχισαν τη δράση τους στο γραφείο του Κοιμητηρίου, ενώ (άκουσον άκουσον) διέρρηξαν μέχρι και το οστεοφυλάκιο!!!! Όπως διαβάζουμε στο dete.gr, το τελευταίο περιστατικό (έχουν προηγηθεί άλλα τρία μέσα σε ένα περίπου μήνα) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και επιβάλει πλέον την λήψη μέτρων που θα αποκρούουν στο μέλλον τέτοιες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται οτι δύο ακόμη φορές διαρρήκτες έχουν “χτυπήσει” τον Ιερό Ναό Αγγέλων και ακόμη μία το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής Όλες τις φορές οι δράστες μπήκαν στο Νεκροταφείο τη νύχτα!


Πηγή ➤ makeleio.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου