Αυστραλία: Μεγάλη ζήτηση για σεφ. Ελάτε κι ας μην ξέρετε τόσο καλά αγγλικά...

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Το Τμήμα Μετανάστευσης της Αυστραλίας επανεξετάζει τους κανόνες για την άδεια εργασίας 457 σε μια κίνηση που θα μπορούσε να επιτρέψει σε ξένους μάγειρες να εργαστούν προσωρινά στην Αυστραλία - χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουν ότι μπορούν να περάσουν με επιτυχία αυστηρές εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα.

Οι κανονισμοί για την μετανάστευση επαναξιολογούνται μετά από πρόσκληση του κλάδου για χιλιάδες σεφ να έρθουν στην Αυστραλία με προσωρινή βίζα ως μέρος μιας νέας σύμβασης εργασίας για τη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Η αναθεώρηση έρχεται καθώς η Ένωση Εστιατόρων και Caterings στην Αυστραλία λέει ότι απαιτούνται 3500 και περισσότεροι μάγειρες για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών θέσεων λόγω των τοπικών ελλείψεων σε εργατικό δυναμικό.

Ο Διευθυντής της Ένωσης John Hart, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι αλλοδαποί εργαζόμενοι θα μπορούσαν να εργαστούν αποτελεσματικά χωρίς να μιλάνε αγγλικά και θα έχουν τις ίδιες αποδοχές με τους Αυστραλούς σεφ.

"Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έρχονται στην επιχείρηση είναι μάγειρες και σεφ και πολλές από τις κουζίνες, ειδικά στην εθνική κουζίνα, δεν χρησιμοποιούν καθόλου Αγγλικά. Η γλώσσα της κουζίνας είναι η γλώσσα της κουζίνας", είπε .

Πηγή ➤ ekriti

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου