"Την ψώνισε" ο Σ.Θεοδωράκης; Δεν αποκλείει να αναλάβει πρωθυπουργός!

elas-lyste.blogspot.gr


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την έχουν "ψωνίσει" είτε οι εργολάβοι φίλοι του, είτε ο ίδιος ο Σ.Θεοδωράκης: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Stigma Fm της Ζακύνθου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που ενδεχομένως θα σχηματιστεί μετά τις επόμενες βουλευτικές και δεν το απέκλεισε!

Στην παρατήρηση ότι δεν αποκλείει την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Όταν μπαίνεις στην πολιτική, δεν αποκλείεις τίποτε. Κάνεις μια προσπάθεια για το παραπάνω, γιατί πιστεύεις ότι θα πετύχεις. Δηλαδή, είναι ψευδές να βγαίνει κάποιος και να λέει “εγώ θα βοηθήσω μέχρι εδώ”. Γιατί μέχρι εδώ; Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος. Αλλά το τι θα σου πει ο κόσμος, αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και όχι να κάνεις όνειρα και να καβαλικεύεις καλάμια και να τρέχεις».

Πηγή ➤ defencenet.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου