Σοκ από το βιασμό 10χρονου αγοριού στα Τρίκαλα...

elas-lyste.blogspot.jpg

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από το βιασμό ενός 10χρονου αγοριού από έναν 41χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 41χρονος, αφού φίμωσε το αγοράκι το οδήγησε με την βία σε αποθήκη στην περιοχή της πλατείας του ΟΣΕ και το κακοποίησε σεξουαλικά.

Τις κινήσεις του 41χρονου παρατήρησε κάποιος πολίτης ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων οι οποίοι εισέβαλαν στην αποθήκη και βρήκαν γυμνό τον 41χρονο μαζί με το αγοράκι.

Οι Αστυνομικοί, οδήγησαν τον 41χρονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, την οποία επιβεβαίωσε με δάκρυα στα μάτια και το 10χρονο αγοράκι.

Πηγή ➤ candianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου