Αγρίνιο: Πήρε χάπια για να πεθάνει - Την πρόλαβε η μητέρα της

elas-lyste.blogspot.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια νέα απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε χθες το πρωί στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αη Γιάννη Ριγανά.
Όπως διαβάζουμε στο agrinionews, η 41χρονη γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών αλλά για καλή της τύχη η μητέρα της ενήργησε γρήγορα και τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Μάλιστα η μητέρα κινητοποιήθηκε όταν τη ενημέρωσαν πως η κόρη της είχε κάνει μία ανησυχητική ανάρτηση στο facebook που καταδείκνυε πως είχε στο νου της την αυτοκτονία.

Την βρήκε μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση αλλά ευτυχώς πλέον νοσηλεύεται εκτός εκτός κινδύνου.

Το αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ενεργεί τη σχετική προανάκριση.




Πηγή ➤ newsit.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου