Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες...

elas-lyste.blogspot (2).jpg

Ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων, σχολίασε ο πρωθυπουργός, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων για τους δήμους, τις περιφέρειες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Από την Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο ότι εκπροσωπούν «ό,τι πιο παλιό και ό,τι ξεπερασμένο υπάρχει».

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, δεν είναι «Νέα Ελλάδα», όσοι θέλουν να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και όσοι χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες.

Ο κ. Σαμαράς, ακόμη, μεταξύ άλλων σχολίασε, πως δεν είναι «Νέα Ελλάδα» όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, υπογράμμισε πως όλοι όσοι υποστηρίζουν τα παραπάνω δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων.


Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου