Tραυματίες από σύγκρουση αντιεξουσιαστών - χρυσαυγιτών...

elas-lyste_blogspot_gr.jpg

Τουλάχιστον δύο μέλη της Χρυσής Αυγής τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή με ομάδα αντιεξουσιαστών.

Συμπλοκή μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου, κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο μέλη της Χρυσής Αυγής φέρεται να έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με καταγγελίες οι τραυματισμοί προκλήθηκαν όταν αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν σε υπό κατάληψη κτίριο στο Μαρούσι επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής που εκείνη την ώρα μοίραζαν φυλλάδια στη λαϊκή αγορά της περιοχής.

Από τη συμπλοκή με ρόπαλα σύμφωνα με την Αστυνομία τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα στο κεφάλι.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου