Λέρος: Στα σαγόνια δύο μανιασμένων λυκόσκυλων 15 μηνών κοριτσάκι .

elas-lyste_blogspot

Μαρτυρικές στιγμές βίωσε χθες ένα κοριτσάκι 15 μηνών, το οποίο το πρωί της Τετάρτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στα σαγόνια δύο αγριεμένων γερμανικών ποιμενικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μανιασμένα ζώα, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια, κατακρεούργησαν το άτυχο μωρό στα γεννητικά όργανα και στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου και εν συνεχεία λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του, αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Κω, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος, και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στο 588 ΤΕ.

Η ζωή του κοριτσιού δε διατρέχει κίνδυνο, αλλά η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στα γεννητικά όργανα και την κοιλιακή χώρα θα είναι η πρώτη μιας σειράς επεμβάσεων για την πλήρη αποκατάσταση των σοβαρότατων τραυμάτων που της προκάλεσε η επίθεση των δύο σκυλιών.

Η κοινωνία της Λέρου είναι ανάστατη με το συγκεκριμένο περιστατικό και όλοι προσεύχονται για το μικρό αγγελούδι.

Πηγή ➤ rodiaki και lerosnews




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου