Μετέφερε αεροπορικώς 4,5 κιλά κοκαΐνης από την Αθήνα στη Λάρνακα .

elas-lyste_blogspot

Ποσότητα 4,5 κιλών κοκαΐνης μετέφερε στην Κύπρο με πτήση από την Ελλάδα, ένας 47χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο...Λάρνακας από την κυπριακή αστυνομία.

Στις αποσκευές 47χρονου Έλληνα βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες του ναρκωτικού, τυλιγμένες με κολλητική ταινία και αρωματικό τζελ για να μην ανιχνεύονται από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Ο επιβάτης δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος του έδωσε τα ναρκωτικά στην Ελλάδα, ενώ όπως είπε, δεν γνώριζε ποιος θα τα παραλάμβανε στη Κύπρο.

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε αποσκευές επιβατών από την Ελλάδα.

Πηγή ➤ directnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου