Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του 63χρονου επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη...

elas-lyste_blogspot

Ένας άντρας, ο οποίος φέρεται ως το 3ο εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Σε ακόμη μία σύλληψη προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης όσον αφορά στην ένοπλη ληστεία μετά φόνου που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν δυόμιση μήνες.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, καθώς φέρεται να είναι το 3ο εμπλεκόμενο πρόσωπο στη δολοφονία του 63χρονου επιχειρηματία Χρήστου Καλούδη.

Ο 35χρονος Ρ.Γ.  είναι ο κάτοχος του δικύκλου, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί τότε. Έλειπε στη Γερμανία και πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα. Εντοπίστηκε όμως από τις αρχές όταν επισκέφτηκε ένα φιλικό του πρόσωπο στην Αλεξανδρούπολη. Προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, εν συνεχεία συνελήφθη για συνέργεια, οδηγηθηκε στην Εισαγγελία αλλά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή αύριο το πρωί.

Ο 35χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Αναμένονται σύντομα κι άλλες εξελίξεις, καθώς οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέχρι να βρεθεί η άκρη του νήματος.

Πηγή ➤ e-evros

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου