Συνελήφθησαν στην Ανκόνα με 70 κιλά ηρωίνης - είχαν φύγει από την Πάτρα.

elas-lyste_blogspot

 Για μία ακόμη φορά το λιμάνι της Πάτρας προτίμησαν οι μεταφορείς ναρκωτικών προκειμένου να διακινήσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως τα ναρκωτικά ηθελημένα ή μη, είχαν "αναλάβει" να μεταφέρουν ένα ζευγάρι Ιταλών με τα τέσσερα παιδιά τους, με τα οποία είχαν έλθει στην Ελλάδα για διακοπές.

Συγκεκριμένα στο λιμάνι της Ανκόνα συνελήφθηκε ζευγάρι Ιταλών ηλικίας 44 και 34 ετών αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ελλάδα, όπου έκανε διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του καθώς στο τροχόσπιτο, με το οποίο ταξίδεψαν από την Πάτρα βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 70 κιλών.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβαν τον Ρόκο Ντιμεπράντρι και την Μανταλένα Κακιόλι, η οποία είναι στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης, ενώ αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.

Το μεγαλύτερο μέρος της ηρωίνης ήταν κρυμμένο στο εσωτερικό της ξύλινης επένδυσης των κρεβατιών του τροχόσπιτου.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά προέρχονται πιθανότατα από το Αφγανιστάν. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν έτοιμο να διαθέσει την ηρωίνη στην αγορά της Γένοβα.

Όπως αναφέρει ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις ηρωίνης που έχουν γίνει ποτέ στα οχήματα που αποβιβάζονται στα λιμάνια της Ιταλίας.


Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου