Απίστευτο: Πτώμα ξύπνησε στο νεκροτομείο!


elas-lyste.blogspot
Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι, άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν όταν είδαν το πτώμα να αναδεύεται και να αναπνέει…

Έρευνα για το πώς ένας άνθρωπος που κηρύχθηκε νεκρός στο νοσοκομείο ξύπνησε ζωντανός στο νεκροτομείο την επόμενη μέρα, έχουν ξεκινήσει οι αρχές της Κένυας.

Ο Πωλ Μουτόρα, ο οποίος είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει καταπίνοντας εντομοκτόνο, μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Εξέδωσαν το ανάλογο πιστοποιητικό και η σορός του Μουτόρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με την κενυατική εφημερίδα Standard, ο πατέρας και άλλοι συγγενείς του θύματος επισκέφτηκαν το νεκροτομείο για να αναγνωρίσουν τον νεκρό και επέστρεψαν σπίτι για να κανονίσουν τις λεπτομέρειας της κηδείας.

Πηγή ➤ briefingnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου