Η ΔΙΑΣ και η ΔΕΛΤΑ ... διανυκτερεύουν ...

elas-lyste.blogspot

Πριν από αρκετούς μήνες είχαμε αποκαλύψει την εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος για επέκταση και τη νύχτα μέχρι πρωίας των περιπολιών των ομάδων ΔιΑΣ και ΔΕΛΤΑ, για τον περιορισμό του εγκλήματος, αλλά κα για την πρόληψη άλλου είδους ενεργειών.

Το πείραμα απ' ότι φαίνεται θεωρήθηκε ως επιτυχημένο, με αποτέλεσμα η μεταμεσονύχτια παρουσία των δύο αυτών ομάδων δίκυκλης αστυνόμευσης της άμεσης δράσης οχι μόνο να καθιερωθεί και να ενισχυθεί, αλλά και ο ελεγκτικός προσανατολισμός ν' ανακαθορίζεται αναλόγως της εποχής και του είδους του εγκληματος που εμφανίζει ενδημικές τάσεις σε κάποιες περιοχές.

Κάθε νύχτα πλέον, δίπλα στον στολο των περιπολικών της άμεσης δράσης που σαρώνουν με μεγαλύτερη ευκολία απ' ότι την ημέρα τους δρόμους της πρωτεύουσας, προστίθενται τουλάχιστον άλλες 20 ομάδες της ΔΙΑΣ και 2 ή 3 της ΔΕΛΤΑ, δίνοντας μεγαλύτερη ισχύ κι εύρος στον αστυνομικό σχηματισμό πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος.

Ιδιαιτερη έμφαση δίνεται αυτη την περίοδο στην περιοχή της Ακρόπολης, από την οποία μάλιστα "χειρουργήθηκε" το τοπικό αστυνομικό τμήμα, παρότι αποτελεί τον τουριστικό ομφαλό όλης της χώρας.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου