ΠΑΤΡΑ: Την βίασαν πάνω από τρία άτομα αλλά δεν έγινε καταγγελία.

elas-lyste_blogspot

Σε όλο το Νοσοκομείο του Ρίου συζητούν για την 16χρονη που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και σύμφωνα με καταγγελίες είχε πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα ομαδικού.

Η κοπέλα σύμφωνα με όσα δήλωσαν γιατροί του Νοαοκομείου μεταφέρθηκε σε "κακά χάλια". Ωστόσο καταγγελία στην Αστυνομία δεν έχει γίνει ακόμη. Προφανώς επειδή η νεαρή νοσηλεύεται, Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ανήλικη βιάστηκε από τρεις ή και περισσότερους άνδρες και ήταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα λέγεται πως την βρήκαν στην οδό Ερμού και από εκεί την μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Το περίεργο είναι ότι ενώ μέχρι σήμερα στον «Κόσμος» τρεις γιατροί και ένας διασώστης του ΕΚΑΒ έχουν επιβεβαιώσει την είδηση... δεν έγινε καταγγελία για βιασμό. Άγνωστο γιατί...

Πηγή ➤dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου