Ηράκλειο:Ένα μικρό παιδί έχει την ανάγκη μας...

elas-lyste_blogspot

Αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με την ακοή του και οι γιατροί συνέστησαν στους γονείς να τοποθετηθούν άμεσα ακουστικά στα αυτάκια της μικρής.

Το κόστος είναι μεγάλο, το οποίο όμως το καλύπτει το ΙΚΑ και  το Υπουργείο Παιδείας καθώς είναι μαθήτρια δημοτικού.

Το θέμα είναι ότι τα χρήματα θα δοθούν…μετά από καιρό και οι γονείς δεν έχουν για να τα διαθέσουν.

Οι διαχειρίστρια και ψυχή της ομάδας  GIVE μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook:

«Μία μικρή φιλεναδίτσα μας διαγνώστηκε με μέτρια αμφοτερόπλευρη βαρηκοΐα.Οι γιατροί ζήτησαν να φορέσει ακουστικά και στα δυο της αυτάκια το συντομότερο!!!!Τα ακουστικά χρηματοδοτούνται εως και 100% από το ΙΚΑ και το υπουργείο Παιδείας (μιας και είναι μαθήτρια δημοτικού) μόνο που τα χρήματα τα δίνουν σε βάθος χρόνου.. και αυτό είναι το πρόβλημα… ότι θα πρέπει οι γονείς να τα προπληρώσουν,το κόστος είναι μεγάλο και δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή!!! Παρακαλούμε πολύ εάν έχουμε στην ομάδα μας ιδιοκτήτες καταστημάτων ακουστικών βαρηκοΐας ας επικοινωνήσουν μαζί μου σε προσωπικό μήνυμα,επίσης αν γνωρίζετε ιδιοκτήτες καταστημάτων ακουστικών βαρηκοΐας,κάνετε έναν κόπο να τους ενημερώσετε για το πρόβλημα αυτό μήπως μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν τη μικρή μας!!»

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την ομάδα GIVE ή με το candianews



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου