Έκλεβε γλάστρες από τάφους & “στόλιζε” το σπίτι του!


elas-lyste_blogspot
Ο πατέρας ενός 25χρονου που είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο, εδώ και αρκετό καιρό, παρατηρούσε ότι εξαφανίζονταν οι γλάστρες με τα λουλούδια από τον τάφο του παιδιού του.

Έτσι αποφάσισε να παρακολουθήσει διακριτικά τον τάφο να δει ποιός έκλεβε τις γλάστρες.

Έτσι μετά από συντονισμένες προσπάθειες αποκαλύφθηκε ότι δράστης ήταν ένας ημεδαπός κάτοικος Αποκορώνου  Κρήτης που είχε κυριολεκτικά ρημάξει τάφους και αυλές σπιτιών και μαγαζιών.

Σύμφωνα με το flashnews χθες σε αστυνομικό έλεγχο στην οικία του υπόπτου, βρέθηκαν κλεμμένες γλάστρες και οδηγήθηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό τμήμα.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου