Επιστολή αναγνώστη: ''Ο Υπαστυνόμος της Ομάδας ΔΙΑΣ έσωσε τη ζωή της κοπέλας μου" (φωτό).

elas-lyste.blogspot

Οι Έλληνες Αστυνομικοί αποδεικνύουν τη λεβεντιά τους ακόμα και εκτός υπηρεσιας.

Σας παρουσιάζουμε μία επιστολή αναγνώστη του Policenet, όπου περιγράφεται η αυτοθυσία ενός αξιωματικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος δεν δύστασε ούτε μία στιγμη να κάνει το καθήκον του!!

Παρασκευή 11/07 ώρα 19:50, ο Υπαστυνόμος Δ. Π. βρισκόταν σε γυμναστήριο στην Καλογρέζα, εκτός υπηρεσίας κάνοντας την καθημερινή γυμναστική του.

Η Αννα 24 χρονών,  πήγαινε στην δουλειά της να πληρωθεί. Ενώ ήταν στο συγκεκριμένο σημείο έξω απο το γυμναστήριο και μιλούσε με την μητέρα της στο τηλέφωνο, ξαφνικά ανακαλύπτει οτι ο εν διαστάσει σύζυγος της είναι απο πίσω της και την παρακολουθούσε με σκοπό να της αφαιρέσει την ζωή με μία φαλτσέτα επειδή δεν ήθελε να είναι μαζι.


Αρχισε να φωνάζει βοήθεια, ενώ εκείνος της έχει πιάσει την ζώνη με το ένα χέρι και με το άλλο έχει αρχίσει να της κόβει τον λαιμό με την φαλτσέτα.

Με τις φωνές της Άννας, ο Υπαστυνόμος ΔΠ βγαίνει έξω απο το γυμναστήριο και αρχίζει να παλέυει με τον εν διαστάσει σύζυγο, του πήρε την φαλτσέτα και τον ακινητοποίησε. Υποψην οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε βγεί απο τον Κορυδαλό την προηγούμενη Δευτέρα δικασμένος για ληστεία με 6 χρόνια και 5 μήνες με αναστολή, σωματώδης και πολύ επικίνδυνος.

Ο ΔΠ αφού έσωσε την κοπέλα και ακινητοποίησε τον δράστη, φρόντισε ώστε να συλληφθεί και τώρα είναι προφυλακισμένος.

Η Αννα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και μετα απο 3 ώρες χειρουργείου είναι καλά με μία μικρή προσωρινή αναπηρία στο δεξί χέρι.

Ο ΔΠ εκτός υπηρεσίας έκανε μία υπεράνθρωπη κίνηση, δέν ήταν υποχρεωμένος και έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του για το καλό ενός ανθρώπου.

Η Άννα ευγνωμονεί την Ελληνική αστυνομία και μακάρι αυτή η πράξη να γίνει γνωστή επειδή αξίζει συγχαρητήρια ο ΔΠ όπως και όλοι οι αστυνομικοί που βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους για το καλό του τόπου μας.

Πηγή ➤ policenet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου