elas-lyste_blogspot
 
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στον Βόλο, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, 2 Έλληνες, ηλικίας 20 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της αντίστασης.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των Αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο έδαφος 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 10,01 γραμμαρίων.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους Αστυνομικούς που οδήγησε στη σύλληψη των νεαρών, ενώ κατά την επιχειρούμενη ακινητοποίηση του 19χρονου αυτός αντιστάθηκε σθεναρά, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Αστυνομικού.

Οι παραπάνω ποσότητες χασίς κατασχέθηκαν, ενώ από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 20χρονος τις προόριζε για περαιτέρω διάθεση και μία από αυτές είχε παραλάβει ο 19χρονος.

Πηγή ➤ blog.net

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου