Ολοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε μια μικρούλα 7χρονη Σερραία με σοβαρή ασθένεια να εγχειριστεί ....

elas-lyste.blogspot

Επτάχρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Ν. Ζίχνης Σερρών χρειάζεται να μεταφερθεί αμέσως σε κλινική της Γερμανίας, καθώς, σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση έχει διαγνωστεί με σοβαρή ασθένεια. Η μικρή και η οικογένειά της θα πρέπει να βρίσκονται στην Γερμανία, στο Αννόβερο, την Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014, προκειμένου το κοριτσάκι να εγχειριστεί...

Το συνολικό κόστος της παραμονής της μικρής στο Νοσοκομείο - η οποία θα κρατήσει δυο εβδομάδες -μαζί με το χειρουργείο και τις απαραίτητες διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις είναι μεγάλο. Ο ΕΟΠΥΥ έχει ήδη εγκρίνει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αλλά η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει το υπόλοιπο ποσό της συμμετοχής, καθώς και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής που αναπόφευκτα θα χρειαστούν, συνολικά περίπου 20.000€.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καταθέσουν το ποσό, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6666-127813-221
ΙΒΑΝ: GR44 0171 6660 0066 6612 7813 221
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΤΟΥΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ας βοηθήσουμε τη μικρούλα να βγει νικήτρια απ' αυτήν την δύσκολη μάχη της ζωής της!

Πηγή ➤ serraikanea

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου