Πρώην αστυνομικός πίσω από τα κάγκελα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας...


elas-lyste_blogspot
- Είχε στην κατοχή του βίντεο 17χρονου, με το οποίο τον εκβίαζε για να δώσουν ερωτικό ραντεβού

- Αποθηκευμένες φωτογραφίες νεαρών αγοριών εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του 36χρονου

- Είχε εκδιωχθεί από τις τάξεις της αστυνομίας όταν συνελήφθη πριν από λίγα χρόνια για παρόμοια υπόθεση

Πρώην αστυνομικός που απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας είναι ο 36χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη χθες βράδυ για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Το γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος οδηγήθηκε στη σύλληψή του, ύστερα από καταγγελία 17χρονου ότι ο πρώην αστυνομικός που κατείχε βίντεο του ανηλίκου, τον εκβίαζε να ενδώσει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Το βίντεο απέσπασε ο 36χρονος από τον έφηβο όταν ξεκίνησε διαδικτυακές συνομιλίες μαζί του ως κοπέλα. Στη συνέχεια της επικοινωνίας τους ο ενήλικος παρουσιάστηκε με την «κανονική ταυτότητα» του και άρχισε να ζητάει από τον ανήλικο να βρεθούν. Ο 17χρονος δεν συναινούσε στις πιέσεις και τότε άρχισε να δέχεται εκβιασμούς ότι θα αποκαλυφθεί το βίντεό του προκειμένου να δεχθεί το ραντεβού.

Σε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου εντοπίστηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής στον οποίο βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες νεαρών αγοριών…

Διαπιστώθηκε επίσης ότι διατηρούσε πολλά ψεύτικα προφίλ στο facebook

Ο 36χρονος εκδιώχθηκε από τις τάξεις της αστυνομίας όταν συνελήφθη πριν από λίγα χρόνια για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, με θύματα νεαρά αγόρια…

Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή ➤ newsit
 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου